Kuvatelineet

Roll up mainos on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun nopeus on tärkeintä.

Pop up seinä on isokokoinen, helposti asennettava mainosseinä. Asentaminen on nopeaa ja seinä vie pakattuna vain vähän tilaa.

Messupöytä on helposti koottava, pakattuna kevyt ja kooltaan kätevä pöytä/tiski messuille, tilaisuuksiin, esittelyihin sekä tuote-esittelyihin.

Ilmatäytteinen mainos on nopeasti asennettava, suurikokoinen mainos. Kuljetettaessa se mahtuu pieneen tilaan ja on kevyt. Erilaiset muodot ovat mahdollisia. Koko pinnan voi kattaa painatuksella. Nyt on ilmatäytteiset mainokset ilmatiivit – ei tarvita kompressoria!

Sisä- ja ulkotiloihin sopii myyntipisteen mainostamiseksi myös kokoon taitettava ja helposti liikuteltava a-teline / mainostaulu.

Messuteltta / mainosteltta on hyvä apu jos messujen yhteydessä tulee ulkoaktiviteettejä. Sitä voidaan käyttää seinien kerä tai varikkona.

Trussi on helposti laajennettava kevyt ja kestävä messurakenne. Siitä saa erikokoisia ja -muotoisia ständeja, sekä messuseiniä. Jopa kokonainen messuosasto rakennetaan siitä vaivata sillä kokoisena tai muottoisena, kuten parhaillaan tarvittaan.

Valomainos osiosta löytyy erillaiset valomainokset julkisivuun tai kauppakeskukseen (valokirjaimet, valotaulut ja -laatikot jne).

Suurkuvatulosteet – banderollit, mainosjulisteet, kangasvuotat sekä muu suurkuvatulostettu mainosmateriaali mikä on messujen yhteydessä tarpeen. Meidän tulostusleveys on 3,2m ja -pityys riippuu materiaalista.

Kaikki nämä ja muut kuvatelineet myy kätevästi
Comdecor OY
Laki 26
12915, Tallinn
Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu