Kuvatelineet

Rajausnauhoilla ja rajausköysillä varustetut rajaustolpat / kulkuesteet / kulunohjaustolpat ihmisten liikkumisen ohjaamiseen.

Suojapleksi / pisarasuoja / pärskesuoja tiskille tai pöydälle. Varastossa kolme kokoa. Voit myöskin tilata omilla mitoilla.

T-Flex – tekstiilikankaalla päällystety yksillöllisesti muotoiltu tilanjakaja / lattiaseinäke / lattiasermi alumiinikehyksissä toimistoon tai messuille. Helposti vaihdettavalle kankaalle voi painattaa valokuvia, yrityksen logon tai mainoksia.

Erittäin laadukkaat Euroopassa valmistetut ilmoitustaulut ja ilmoitustaulukaapit, porrastaulut, korkkitaulut, menutaulut, infotaulut, valkotaulut ym.

Roll up mainos on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun nopeus on tärkeintä.

Messupöytä on helposti koottava, pakattuna kevyt ja kooltaan kätevä pöytä/tiski messuille, tilaisuuksiin, esittelyihin sekä tuote-esittelyihin.

 

Pop up seinä on isokokoinen, helposti asennettava kuvausseinä. Asentaminen on nopeaa ja seinä vie pakattuna vain vähän tilaa.

Esitetelineet toimistoon, myymälän, julki- tai liiketilaan. Tasokas muotoilu, tukevat ja käyttövarmat rakenteet. Myöskin pöydälle tai tiskille tarkoitetut läpikuultavat esitetelineet.

Sisä- ja ulkotiloihin sopii myyntipisteen mainostamiseksi myös kokoon taitettava ja helposti liikuteltava a-teline / a-ständi.

Valomainos osiosta löytyy erillaiset valokyltit julkisivuun tai kauppakeskukseen. On myöskin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettut snap-frame valolaatikot ja valokaapit sekä T-Flex valomainokset.

Kaikki nämä ja muut kuvatelineet myy kätevästi
Comdecor OY
Laki 26, 12915 Tallinn, Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu
verkkokauppa: https://mainostelineet.eu