Lippujalusta

Lippujalustat

Laadukkaat lipun jalat on varustettu pyörivällä alustalla, jolloin lippu pyörii tuulessa eikä kaadu niin helposti. Näin ulkona olevat mainosliput pysyy paremmin pystyssä ja näyttää myös paremmalta.

Nykyaikaisten beach flag kevytlippujen muotoa ja korkeutta voidaan muuttaa valitsemalla vastaava tanko ja vaihtamalla tarpeen mukaan myös jalkaa. Näin samaa lippua voidaan käyttää esimerkiksi messuilla, rannassa, lumessa tai kesätapahtumissa. Jokaiseen jalkaan voidaan tarvittaessa asentaa myös erilaisia lipputankoja.

Maapistin

Sopii lipun nurmikolle sekä sorapinnalle pystyttämiseen ja voidaan kiinnittää myös jäähän. Kaksi maahan työnnettävää piikkiä pitävät jalan paikoillaan. Asenna jalka kovaan pohjaan esimeriksi vasaran avulla.

Auton painolla kiinnitettävä beach flag

Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ulkotapahtumien yhteydessä. Helppo ja nopea asentaa sekä tasaiselle nurmikolle että asfaltille. Lipunjalka asennetaan autopyörän alle, joka toimii painona ja tekee lipusta erittäin vakaan.

Auton painolla pysyvä lippujalusta
Auton painolla pysyvä lippujalusta

Ristikkojalka

Kiertämällä kokoontaitettava jalka sopii asfaltti- ja betonipinnalla, kovalla pinnalla sekä sisätiloissa tapahtuvaan käyttöön. Jalka on painava ja tukeutuu leveälle pinnalle. Vakautta voidaan parantaa kiinnittämällä jalka päistään alustaan vastaavien naulojen avulla.

Levyjalka

Tätä jalkaa voidaan käyttää asfaltti- ja betonipinnalla tai sisätiloissa. Jalka on painava ja litteä, joten se sopii erinomaisesti tiloihin, joissa on paljon ihmisiä.

Yleinen lipunjalusta sopii 19-28mm lipputankoille

Yleinen lipunjalusta sopii 19-28mm lipputankoille

Jalat kovaan käsittelyyn

Laadukas ja edullinen 6 kg lipunjalka. Valmistettu kierrätetystä muovista.

Ekologinen jalusta kovaan käsittelyyn

Ekologinen jalusta kovaan käsittelyyn

Kaikki nämä ja muut kuvatelineet ja mainoslakanat myy kätevästi mainostelineet.eu nettikauppa.